Nuoriso-osasto

Kauklahden VPK:n nuoriso-osasto on perustettu vuonna 1953 ja on tänä päivänä erittäin aktiivinen osasto harrastaa palokuntatoimintaa. Osaston jäsenet ovat 10-17 vuotiaita tyttöjä ja poikia, joista kasvaa ahkeran harjoituksen myötä tulevaisuuden sammutusmiehiä.

Toiminta

Nuoriso-osastomme harjoittelee erilaisia palomiestaitoja, kuten alkusammutusta, ensiapua, viestiliikennettä, sammuttamista ja laskeutumista. Viikkoharjoitukset järjestetään joka tiistai kello 17.30 alkaen, pois lukien koulujen loma-ajat. Harrastuksena palokunta on mahdottoman monipuolinen: harjoitusten lisäksi kilpailemme, leireilemme ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin aina sammutusnäytöksistä 24 tunnin toimintaharjoituksiin.

Liittyminen

Onko sinusta täyttämään palokuntanuoren saappaat? Kauklahden VPK:n nuoriso-osasto hakee aina aika ajoittain joukkoonsa 10-17-vuotiaita tyttöjä ja poikia, jotka eivät pelkää tarttua toimeen, oppia uusia, erilaisia ja jännittäviä taitoja. Tarjoamme mitä mainioimman ryhmähengen, osaavat kouluttajat, toimivat työvälineet, palokuntanuoren varustuksen ja ilmaisen kunnonkohotuksen kaupanpäällisenä. Harrastaminen on huokeaa, sillä minkäänlaista osallistumismaksua ei ole. Ainoastaan kumisaappaat ja rutkasti asennetta tulee nuorella olla entuudestaan, lopusta huolehdimme me.

Ilmoitamme verkko- ja Facebook-sivuillamme kun taas seuraavan kerran otamme uusia nuoria joukkoomme! Osaston yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.